Zaterdag 21 september 2019

LEZERSNIEUWS Lezing InDeKernGezond Terugkomen XL na een tegenslag met positieve gezondheid

Iedereen heeft wel eens een tegenslag in het leven. De vraag is, hoe ga je hier mee om?

Het wordt vaak gemakkelijk gezegd ‘je moet gewoon positief denken’. Zo simpel als dat het gezegd wordt, is het niet. Als het zo simpel was, dan deden we het allemaal wel.

Tijdens deze lezing neem ik je mee in hoe positieve gezondheid een rol speelt in welke keuzes je maakt. Je kent het wel, als je moe bent, maak je vaker keuzes waarvan je achteraf denkt ‘dat had ik beter anders kunnen doen’. En op het moment dat je goed in je vel zit, kun je meer aan.

Na een aanrijding in 2010 hield ik zelf veel pijnklachten. Een lange zoektocht volgde en toen kwam de klap, de diagnose reuma. Als mij nu gevraagd wordt hoe het me mij gaat en mijn antwoord is ‘goed’, dan krijg ik vaak de reactie ‘heb je geen pijn meer dan?’. Maar hoe het met mij als mens gaat, staat los van hoe mijn fysieke gesteldheid is. Op deze manier heeft positieve gezondheid een belangrijke rol in mijn eigen leven gespeeld. En dat doet het nog steeds.

In deze lezing neem ik je mee in hoe je zelf de regie kunt pakken na een tegenslag en hoe je hier positieve gezondheid als leidraad bij kunt inzetten.

Praktische informatie:

Data: dinsdag 23 juli

Tijdstip: 20.00 - 21.30 uur

Kosten: € 5,00.

Locatie: InDeKernGezond, Kopenhagenstraat 41, Utrecht. Leidsche Rijn Centrum

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden