Donderdag 18 juli 2019

LEZERSNIEUWS Spetterend gala op De Kristal

MAARSSENBROEK > Dit jaar is er voor het eerst een gala avond voor de schoolverlaters van de Kristal in Pauwenkamp in Maarssenbroek georganiseerd. Ouders namen hiervoor het initiatief en wisten, mede dankzij sponsoring van Domino's, Albert Heijn, Kippy en pedicure schoonheidssalon Indira, er een prachtige avond van te maken. De leerlingen en leerkrachten werden één voor één in twee mooie bolide's vanaf het parkeerterrein van Niftarlake naar school gebracht. Hier werden zij door ouders, leerkrachten en heel veel toeschouwers op de rode loper en onder een ballonnenboog ingehaald. Wat zagen de leerlingen er mooi uit!

Op de avond zelf werd er onder begeleiding van Aliaz Djembé gespeeld, werd er karaoke gezongen en natuurlijk ook heel veel gedanst op de klanken van DJ Mike!

Op dinsdagavond 16 juli is het officiële afscheid van de leerlingen en zullen zij de musical De Feestplaneet 's middags aan alle leerlingen en opa's en oma's presteren, 's Avonds zijn alle ouders en broers en zussen aan de beurt! Wij nemen met trots afscheid van onze leerlingen die nu hun pad in het voortgezet onderwijs gaan voortzetten.

Dank aan de ouders die dit hebben weten te realiseren en aan onze sponsors.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden