Zaterdag 21 september 2019

LEZERSNIEUWS Demi Taverne uit de Meern Miss Teen of Utrecht 2019

DE MEERN > Demi Taverne is 16 jaar jong en woont in de Meern. Op 20 april is Demi gekroond tot Miss Teen of Utrecht 2019 en is ze door naar de landelijke finale van Miss beauty of the Nederlands op 30 augustus in studio 21.Daar zal ze Utrecht gaan vertegenwoordigen en tegen 11 andere missen van elke provincie van het land strijden voor de titel Miss Teen of the Nederlands 2019.

Tijdens het provinciale traject hebben we al super veel leuke en leerzame dingen gedaan zoals, fotoshoots catwalk en media trainingen en ons ingezet voor de linda foundation met als motto “armoede is niet eerlijk”

Het landelijke traject bestaat uit verschillende activiteiten. We krijgen veel fotoshoots workshops en zijn een weekje naar Frankrijk geweest voor media trainingen en deze shoots, ook hebben we ons extra ingezet voor de Linda foundation , dit goede doel helpt kinderen/gezinnen die in armoede leven mijn vraag aan u is dan ook als u een kleine bedrag kan missen het zou willen doneren op https://www.actievoorlindafoundation.nl/actie/demi-taverne-2

Demi vind het een ontzettend leuk en leerzaam traject. Ze heeft zichzelf heel erg ontwikkelt in een korte tijd en staat met meer zelfvertrouwen in het leven. De finale is op vrijdag 30 augustus 2019 in studio 21 in Hilversum waar Demi hoopt om gekroond te worden als Miss Teen of the Netherlands 2019 en Nederland te mogen vertegenwoordigen in Mexico.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden