Zaterdag 21 september 2019

LEZERSNIEUWS Kindervakantieweek Vleuten-Haarzuilens van start op 26 augustus

VLEUTEN > Frankrijk, Italië, Limburg of misschien wel Texel. In deze tijd zit iedereen vol mooie verhalen over de reizen die ze gemaakt hebben. En vanaf maandag 26 augustus komt er voor 300 kinderen van de basisscholen in Vleuten en Haarzuilens nog een reis bij. Want op die dag begint de kindervakantie weel Vleuten-Haarzuilens en heeft dit jaar als thema; “Reis om de wereld in 5 dagen”.

Deze reis begint al met de verhuizing naar het veld aan de Nieuwe Vaart (achter het Wijkservicecentrum Vleuten-Dorp) Dit jaar is er door de tijdelijke noodlokalen van de Willibrordschool minder ruimte voor ons bij de Hindersteinlaan en wordt er uitgeweken. Op maandag trappen we traditioneel af met brandspuiten waarna de week weer bol staat van sport, spel en creatief.

Zoals elk jaar is de woensdag voor heel Vleuten want dan is de rommelmarkt en optocht. En wat een rommelmarkt nu zonder kopers? En een optocht zonder toeschouwers? Daarom bent u op woensdag 28 Augustus tussen 09.00 uur en 12.00 uur van harte welkom op de rommelmarkt aan de Nieuwe Vaart.

De optocht op woensdagavond heeft dit jaar een aangepaste route met een start vanaf de Nieuwe Vaart. Hij loopt van 18.45 uur tot ongeveer 20.00 uur. Meer informatie over de Kindervakantieweek Vleuten en de route van de optocht is te vinden op de website van de Stichting VOVH: www.vovh.nl

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden