Zondag 22 september 2019

LEZERSNIEUWS Lake District Sound Laat je stem bij ons horen

MAARSSENBROEK > Bezorg jezelf een ontspannende avond bij “Lake District Sound” en zing in september met ons mee!

Iedere donderdagavond zingt mannenkoor “Lake District Sound” de sterren van de hemel. Zo’n avond lekker zingen kan je bevrijden van de dagelijkse beslommeringen. In dit closeharmony en barbershopkoor zingen mannen van verschillende leeftijd, de jongste is 33 en de oudste 78. Je zingt als bass (laag), lead(gewoon), baritone (laag en hoog) of tenor(hoog). De dirigent bepaalt welke stempartij voor jou het geschiktst is.

Op 12 september starten wij de workshop “Laat je stem bij ons horen”, Dit is een zangcursus van 6 avonden. Onder begeleiding leer je 2 songs zingen. Er is ingezongen oefenmateriaal zodat je thuis kunt oefenen. Geen noten kunnen lezen hoeft je niet tegen te houden. Het meeste pik je op in de repetities. Verrast zul je ervaren hoe je met begeleiding van een maatje en in een ongedwongen sfeer beter leert en gaat zingen.

Dit project wordt afgesloten met een gezellige avond waar we samen met het koor de songs zingen voor familie en vrienden. Er zijn geen kosten aan verbonden en het staat je daarna vrij om wel of geen lid van het koor te worden. Dus grijp deze unieke kans om close harmony te gaan zingen!

Om extra publiciteit aan deze cursus te geven zal het koor zaterdag 17 augustus gaan optreden en flyeren in diverse winkelcentra in de buurt.

Lake District Sound zingt op de donderdagavond 19.30 u. in Basisschool “De Tweesprong” Fazantenkamp160 Maarssenbroek.

Aanmelden voor de workshop? Stuur een mail naar bestuur@lakedistrictsound.nl met je contactgegevens en je krijgt je gewenste informatie. Bellen kan ook naar Jan v Bergen, 0346-563215 of ga naar www.lakedistrictsound.nl

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden