Maandag 16 september 2019

LEZERSNIEUWS Qunst Collectie in Azotod

DE MEERN > Anna de Rijk heeft Qunst Collectie opgericht om zoveel mogelijk mensen gebruik te laten maken van de mogelijkheid diverse objecten te bewonderen en zelf mee te doen, iets te ervaren. Het is zelfs mogelijk dat bezoekers ook een keer komen/kunnen exposeren.

Het Qunst Collectief is ontstaan uit vriendschap en de liefde voor het creëren. Het Qunst collectief bestaat uit leden die zich wijden aan de creatie en-of uitvoering of interpretatie van artistieke oeuvres in de beeldende kunsten, de literatuur, het spektakel, het theater, in de muziek, de dans en de choreografie, kortom: zich bezig houden met concept en performance. ‘Ik dacht dat is ook heel leuk om met iedereen te delen dus heb ik de Azotod gevraagd of we daar vier keer per jaar mogen exposeren en dat mocht’, aldus Anna de Rijk.

Van 12.00 tot 18.00 uur ben je van harte welkom. Voor de kinderen wordt er altijd iets georganiseerd. (er is altijd een open atelier) Naast de kunstwerken zijn er ook andere kunstvormen te bewonderen zoals 8 september een dansvoorstelling, wordt er een gedicht voorgedragen en worden er een aantal nummers gezongen. Kom langs en geniet van allerlei kunst vormen. De toegang is gratis.

Data:

Zondag 8 september 2019

Zondag 8 december 2019

Zondag 8 maart 2020

Zondag 7 juni 2020

Elke expositie is er ook ruimte voor een gast kunsthart. Interesse? Meld je aan en wie weet staat jouw werk de volgende keer in de Azotod. Kijk op www.qunst-collectief.nl

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden