Vrijdag 18 oktober 2019

LEZERSNIEUWS Startzondag 2019 Kennismaken met de kerk Leidsche Rijn

LEIDSCHE RIJN > De zomervakantie is voorbij. De scholen beginnen weer en ook de clubs en verenigingen gaan weer van start. Ook de Protestantse Kerk staat stil bij de start van het nieuwe seizoen op de Startzondag.

Ben je nieuw in Leidsche Rijn en ben je op zoek naar een plek om je geloof met anderen te delen? Kom dan eens een kijkje nemen op de Startzondag van de Protestantse Gemeente Leidsche Rijn op zondag 8 september aanstaande vanaf 10 uur. We vieren een interactieve kerkdienst voor jong en oud, waarin ook ruimte is gemaakt voor verschillende (creatieve) activiteiten. Na afloop is er een buffet met koffie, thee en diverse zoete en hartige gerechten. Rond 12.30 gaan we weer naar huis.

Deze activiteit vindt plaats in Boerderij De Hoef aan de Hoge Weide 6.

De Protestantse Gemeente Leidsche Rijn is een kleine gemeente met een open sfeer. De gemeente is relatief jong, in meerdere opzichten: De gemeente bestaat een kleine 20 jaar, en het gros van de leden is tussen de 20 en 45 jaar oud. Naast de zondagse kerkdiensten zijn er ook doordeweeks diverse activiteiten. Kijk voor meer informatie op www.kerkenindehoef.nl en op www.dehoeftuin.nl

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden