Dinsdag 22 oktober 2019

LEZERSNIEUWS Sesar jeugdtoneelgroep heeft nog plek

LEIDSCHE RIJN > Bij Sesar zijn nog plekken vrij. Misschien is toneelspelen wat voor jou? Ben je tussen de 8 en 18 jaar, dan kan je op vrijdag 13 september en 20 september een proefles volgen. Na twee proeflessen weet je meestal wel of je mee wil doen. Zo ja, dan kom je in de groep terecht van jouw leeftijd.


Waarom toneelspelen?

Toneelspelen is leuk omdat je in de huid van iemand anders kan kruipen en omdat je voor een groot publiek een voorstelling speelt met elkaar. Ook leer je door toneelspelen goed samen te werken, zorgvuldig naar elkaar te luisteren, te improviseren als het mis gaat en krijg je ervaring met het spreken in het openbaar: handig voor als je een spreekbeurt moet houden of een projectpresentatie geeft. Maar… toneelspelen is vooral plezier maken met elkaar. En veel lachen.

Toneelspelen bij Sesar

Kom het zelf ervaren en meld je aan via sesartoneel@gmail.com of kijk op www.sesartoneel.nl. We repeteren altijd op vrijdagmiddag of -avond op de CultuurCampus in Vleuterweide en spelen onze toneelvoorstellingen in april 2020 in het theater!

Extra geld

En dan hebben we nog iets nieuws te melden! We zijn heel blij dat de gemeente Utrecht ons extra geld heeft gegeven om ook voor de kleinere kinderen (6 en 7 jaar) en de ouderen (18 – 21 jaar) een toneelgroep te kunnen starten. Daarnaast willen we ook in een andere wijk van Leidsche Rijn met jeugdtoneel gaan beginnen. Voor alle leeftijdsgroepen. Hou ons in de gaten, of meld je vast aan, want bij Sesar is voor iedereen een rol weggelegd!

Over Sesar toneel

Sesar toneel is al 10 jaar dé toneelvereniging in Leidsche Rijn voor en door jongeren. De voorstellingen zijn vaak gebaseerd op bestaande verhalen die de spelers zelf in een eigentijds jasje steken onder leiding van een professionele regisseur. Door toneelspelen leren kinderen zichzelf te presenteren, te improviseren, goed met teksten om te gaan, samen te spelen en vooral veel plezier te hebben. Het optreden voor een groot publiek in een echt theater is de kers op de taart.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden