Zondag 17 november 2019

LEZERSNIEUWS Vrijdag weer Kids disco en Teenage Vibe

DE MEERN > vrijdag starten weer weer op met onze disco's na een heerlijke zomerstop. Na onze noodkreet dat de disco's zouden gaan stopen omdat we niet genoeg vrijwilligers meer hadden hebben zich gelukkig wat ouders gemeld die net als wij vonden dat het door moest gaan.

De oproep blijft nog steeds van kracht en hulp is nog steeds nodig maar we gaan toch vrijdag de deuren weer openen voor ze.

We starten met de kidsdisco om 15:30 uur tot 16:30 uur. Deze disco is voor kinderen van 4 t/m 8 jaar. papa's, mama's, opa's en oma's zijn uiteraard van harte welkom en kunnen bij de bar wat te drinken bestellen en genieten van de swingende kids. Entree is € 1,00.

's avonds hebben we dan de Teen Age Vibe. Ben je tussen de 9 en 12 jaar oud en kom je uit Vleuten, De Meern en Leidsche Rijn dan is dit de disco voor jou. Er zijn volwassenen als begeleiding aanwezig, er wordt geen alcohol geschonken en er mag niet worden gerookt. Kids mogen niet alleen naar huis en moeten binnen opgehaald worden.

Tijd: 19.30 uur tot 22.30 uur.

De entree is € 2,50 en een pasje is verplicht. Bij het ontbreken van een pasje kan er eentje bij de entree worden gemaakt kosten zijn eenmalig € 2,50.

De muziek wordt verzorgd door DJ Nick & DJ Dolf.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden