Dinsdag 22 oktober 2019

LEZERSNIEUWS Met de Zonnebloem Vleuten naar zee

VLEUTEN > Vanaf de opstapplaats in Vleuten en daarna in De Meern vertrok dinsdag de bus van de Zonnebloem afdeling VDMHLR richting Den Haag

De stemming zat er meteen goed in bij de 52 gasten en vrijwilligers. Omdat er geen tijd was voor een koffiestop werden de deelnemers getrakteerd op chocomel in de bus terwijl de chauffeur zich ontpopte als prima reisleider die leuke feitjes en weetjes deelde. Eenmaal in Den Haag begon de Royal Tour, onder andere langs een aantal highlights van de route die binnenkort op Prinsjesdag gereden wordt. Maar vooral ook minder bekende plekjes kregen de aandacht.

Vervolgens ging het richting Scheveningen, waarbij de eerste aanblik van zee en strand voor velen voelde als de ontmoeting met een oude vriend. De lunch werd gebruikt in een restaurant aan het strand met uitzicht op de Pier en het reuzenrad.

Inmiddels had de bewolking plaats gemaakt voor een stralende zon en was de temperatuur heel aangenaam geworden. Dit maakte de daarna op het programma staande rit met het Boulevardtreintje nog

gezelliger.

Uiteindelijk was er nog tijd om de winkeltjes en kraampjes te bezoeken of gewoon lekker te genieten op de bakjes op de boulevard. Een aantal deelnemers begaf zich zelfs via de betonplaten op het strand om de zeewind in de haren te voelen. Na nog een kopje koffie met iets lekkers was het tijd om weer huiswaarts te keren. Het was een vermoeiende maar onvergetelijke dag waar nog lang van nagenoten zal worden.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden