Dinsdag 22 oktober 2019

LEZERSNIEUWS Pub- quiz Rotaryclub Haarzuylens voor het goede doel

HAARZUILENS > Op vrijdag 27 september heeft de Rotary Club Haarzuylens een Pub-quiz georganiseerd. De inloop was mogelijk vanaf 19.30 uur en om 20.00 uur ging de avond van start en wierpen 19 teams zich op het beantwoorden en oplossen van tal van vragen.

Per team, deden vier tot zes deelnemers mee. In totaal waren een kleine 100 mensen aanwezig in de gezellige Kasteelzaal van het sfeervolle Wapen van Haarzuylen aan de Brink.

De gevarieerde vragen waren speciaal voor deze avond samengesteld. Uiteindelijk ging de winst naar team zes, de Wizz Kids. De strijd om de tweede tot en met de vijfde plaats verliep zeer spannend, de posities wisselden voortdurend gedurende het verloop van de avond. Aan het eind was het verschil tussen de nummer twee, drie, vier en vijf telkens slechts één punt. De sfeer was competitief, maar gezelligheid stond voorop. Rotary Haarzuylens is van plan om dit evenement ook volgend jaar weer te organiseren. Mocht je zin hebben om dan mee te doen, volg de aankondigingen via de Facebook pagina.

De opbrengsten van de avond gaan naar Reinaerde in Woerden, een organisatie die mensen ondersteunt met een beperking in de ontwikkeling van hun eigen kracht. Reinaerde wil bijdragen aan de kwaliteit van het bestaan van deze mensen en vindt dat zij het beste uit zichzelf in relatie met anderen in hun directe omgeving kunnen halen. De activiteiten van Reinaerde zijn variërend tussen tijdelijke begeleiding tot aan langdurige zorg en behandeling.

Foto-onderschrift: Het winnende team .

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden