Dinsdag 22 oktober 2019

LEZERSNIEUWS Parochie Licht van Christus vierde voor de 1e keer een Parochiedag

VLEUTEN-DE MEERN > Parochie Licht van Christus heeft voor de 1e keer een parochiedag op deze manier georganiseerd. De zondag is begonnen met een feestelijke Eucharistieviering in de Willibrordkerk voor de hele parochie, na afloop van de viering was iedereen welkom in de tuin van het pastoraal centrum voor een gezamenlijke lunchmaaltijd en welverdiende aandacht voor vele vrijwilligers. De parochiedag is een gezellige bijeenkomst waar álle parochianen welkom zijn, van groot tot klein. Mensen mochten ook een introducee meenemen om ze ‘te laten proeven’ van onze bloeiende kerk.

Voor de kinderen is een deel van de tuin ingericht zijn met spelletjes, speelkleed, knutseltafel en een springkussen. Deze dag stond de parochie centraal. Om de saamhorigheid onder elkaar te bevorderen en onze grote dankbaarheid te onderstrepen aan alle vrijwilligers die onze geloofsgemeenschap helpen onderhouden. Bij deze willen we alle mensen (incl. sponsors) bedanken die ons geholpen hebben om deze dag tot een succes te maken.

Wilt u proeven hoe het is in onze parochie? Wees welkom. Iedere zondag om 9.30uur Mariakerk De Meern en iedere zondag om 11uur Willibrordkerk Vleuten. Maar ook doordeweeks zijn er vieringen. U kunt het in de website van de parochie lezen: www.lichtvanchristus.nl

Foto: A. Roelofsen

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden