Dinsdag 12 november 2019

LEZERSNIEUWS Stroopwafelactie “Harmelen helpt Roemenië” vrijdagavond 11 en zaterdag 12 oktober.

HARMELEN > Op deze data zullen in Harmelen huis aan huis stroopwafels verkocht worden. Maar op zaterdag zullen wij ook bij de PLUS en bij de COOP staan, om ze te verkopen. Koop ze gerust daar, want wij kunnen niet garanderen dat wij alle straten langs zullen gaan, vanwege een tekort aan vrijwilligers. Mocht u ons hierbij echter willen assisteren, bel dan even met onderstaand nummer.

De stroopwafels zullen zoals gebruikelijk vers en van prima kwaliteit zijn. Hiernaast zijn ze lang houdbaar in de vriezer.

De opbrengst van de stroopwafelactie komt geheel ten goede aan diverse hulpprojecten in Roemenië. Wij ondersteunen een aantal organisaties, die hulp aan kansarme kinderen en jongeren centraal hebben staan. Vaak worden jongeren vanaf 16 jaar niet meer geholpen en twee organisaties waar we contact mee hebben, richten zich vooral op deze groep. Deze jongeren worden voorbereid op een zelfstandige toekomst in de maatschappij. Iets wat bij de Roemeense overheid geen prioriteit heeft. Er gaat dus geen overheidsgeld naar toe. Wij hopen dat u middels deze actie, hen ook een helpende hand wilt bieden. Bedankt alvast!

Voor meer informatie, bel: 0348-413062.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden