Maandag 14 oktober 2019

LEZERSNIEUWS Masterclass Marketing voor ZZP-ers

Het ZZP-platform Stichtse Vecht heeft dit jaar ingezet op marketing en verkoop. Na twee workshops over verkooptechnieken in het voorjaar, volgt ter afsluiting op 17 oktober een Masterclass Marketing.

Als zzp’er moet je van alle markten thuis zijn. Zo ook van marketing en verkoop. Het is niet je beroep, maar bent er wel van afhankelijk. Door het organiseren van workshops en het uitnodigen van gastsprekers op thema-avonden wordt kennis gedeeld en vergroot. Zo biedt ZZP-platform Stichtse Vecht zzp’ers niet alleen de mogelijkheid hun kennis te vergroten, ook zijn er informele bijeenkomsten waarin men in ontspannen sfeer kennis kan maken met andere zzp’ers uit de gemeente Stichtse Vecht.

17 oktober gratis workshop voor alle zzp’ers in Stichtse Vecht

De Masterclass Marketing op 17 oktober is gericht op groei van je onderneming. Hoe neem je de volgende stap? Deze workshop bestaat uit twee delen waarin je leert hoe je je marktwaarde kunt verhogen en vervolgens kunt implementeren via de marketingmix.

Deze workshop wordt door het ZZP-platform gratis aangeboden aan leden, introducés en iedereen die interesse heeft in ons platform. Dus ook als je geen lid bent ben je van harte welkom. Schrijf je wel in via www.zzpstichtsevecht.nl/agenda. Het aantal plaatsen is beperkt en vol is vol.

De workshop wordt gegeven door gastspreker Jan Posdijk van Marketingadviesbureau Know How To Grow. Jan is meer dan 12 jaar zelfstandig ondernemer en gespecialiseerd in marketing, social media, positionering en personal branding. Daarvoor heeft hij als marketing manager voor diverse organisaties gewerkt, zoals Rabobank, Atlanta, JVC, Seagram’s en Mona.

Locatie: Urban OUTKA, Zonnebaan 18, 3542 ED Utrecht

Inloop: 19.30 uur. De workshop is van 20:00-22:00 uur. Na afloop is er gelegenheid om na te praten en te netwerken.

Inschrijven voor de workshop kan via www.zzpstichtsevecht.nl/agend

Meer weten?

Meer informatie over het ZZP-platform, haar leden en nieuwe activiteiten is te vinden op www.zzpstichtsevecht.nl

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden