Zaterdag 23 november 2019

LEZERSNIEUWS De Tissues uit De Meern bestaan 25 jaar!

DE MEERN > In 1994 zijn wij begonnen met ons allereerste optreden in de Nacht van de Klacht in de Azotod in De Meern en nu….. 25 jaar later treden wij zeer regelmatig op van een huiskamerconcert tot een optreden op pleinen van 1500 toeschouwers… We doen het allemaal!

Inmiddels zijn wij dus een bekende verschijning in De Meern en omstreken. Niet alleen vanwege de feestelijke en kleurrijke kleding, maar vooral ook vanwege ons enthousiasme, zijn wij een graag geziene gast.

Wij zingen met negen vrouwen en zes mannen en daarnaast hebben we een geluidsman en een floormanager.

Dit alles onder de muzikale leiding van Jan van Ingen die al 25 jaar lang onze dirigent is en ons ieder jaar naar een steeds hoger muzikaal niveau brengt.

Chapeau Jan!

Wij brengen een uitgebreid Nederlandstalig repertoire met een hoog meezinggehalte op de planken. Van Hazes tot Sonneveld en van Dorus tot Jan Smit. Gezellig meezingen en meedansen.

Op zondag 3 november a.s. geven wij een jubileum concert in De Schalm in De Meern, waarbij mensen met een verstandelijke beperking uit Vleuten/De Meern onze grote toehoorders zijn samen met onze oud-leden en een aantal genodigden.

Helaas zijn er geen kaarten meer beschikbaar, maar mocht u ons nog graag willen zien en horen dan bent u van harte uitgenodigd op 01-02-2020 in Restaurant De Hoge Weide.

Wij geven dan een muzikaal optreden tijdens een heerlijk 4 -gangendiner. Zet deze datum alvast in uw agenda of reserveer nu een tafel via info@hogeweide.nl ovv. muzikaal diner met De Tissues.

Mocht u ons willen boeken voor een optreden? Kijk dan op onze facebookpagina: smartlappenkoordetissues of bel naar:

Kees van Wijngaarden; 06-18550644

Daarnaast zijn wij, vanwege een verhuizing van een van onze tenoren, nog op zoek naar een tenor. Er is een plek vrij voor een enthousiaste man met goede zangkwaliteiten. Wij repeteren om de twee weken op donderdagavond bij één van de leden thuis.

Nummers van onder andere Brigitte Kaandorp, Doe Maar, André Hazes en Guus Meeuwis worden altijd meerstemmig gezongen en er zijn diverse theatrale elementen toegevoegd.

Bent u stemvast, leert u makkelijk teksten uit uw hoofd en heeft u een voorliefde voor het Nederlandstalig repertoire? Neem dan contact op met onze dirigent Jan van Ingen via de e-mail: janvaningen01@gmail.com of telefonisch via 06-29524633.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden