Donderdag 12 december 2019

LEZERSNIEUWS Alzheimer Café Maarssen over de rol van de huisarts bij mensen met dementie

MAARSSEN > Een Alzheimer Café is een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, hun familieleden, vrienden en andere belangstellenden. Er staat iedere keer een ander thema centraal waarvoor een gastspreker wordt uitgenodigd.

Thema: “De rol van de huisarts bij mensen met dementie”

Deze avond hebben we dr. Aalbers als gastspreker, huisarts in Maarssenbroek.

Na het interview is er gelegenheid om met elkaar te discussiëren en vragen te stellen. Tijdens de pauze is er ruimte voor contact met elkaar.

Het Alzheimer Café wordt iedere derde dinsdag van de maand georganiseerd.

Het programma begint dinsdagavond 17 december 2019 om 20.00 uur en eindigt om 21.30 uur. Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar. Daarna is er nog gelegenheid om een drankje te nemen en even na te praten. De toegang is gratis, u hoeft zich niet aan te melden.

Locatie: De Vondel, Vondelstraat 51, Maarssen, (naast woonzorgcentrum Maria Dommer)

Inlichtingen: Voor informatie over het thema in het Alzheimer Café kunt u contact opnemen via het mail-adres: acmaarssen@alzheimervrijwilligers.nl

Het Alzheimer Café wordt georganiseerd door de stichting Alzheimer Nederland, afdeling Westelijk Utrecht. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Alzheimer Nederland: www.alzheimer-nederland.nl/regios/westelijk-utrecht

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden