Zondag 15 september 2019

NIEUWS Nog geen bruikbare tips dode man in Vecht

OUD-ZUILEN > Het verspreiden van de foto van de dode man, die twee weken geleden werd gevonden in de Vecht bij Oud-Zuilen, heeft nog geen resultaat gehad. Er kwam een handvol tips binnen bij de politie, maar die waren niet bruikbaar. Toch heeft de politie nog goede hoop dat iemand de dode man herkent.

Eerder bericht

De identiteit van de man die zondag 20 december overleden werd aangetroffen in de Vecht nabij de Dorpsstraat in Oud-Zuilen is nog niet achterhaald. Om die reden geeft de recherche een foto vrij van de man.

Die zondagmiddag kwam rond 15.15 uur een melding dat er een lichaam in de Vecht zou liggen ter hoogte van de kerk aan de Dorpsstraat. Het lichaam werd uit het water gehaald en ter plekke verrichten agenten onderzoek. Een onderzoek naar de identiteit en doodsoorzaak werd ingesteld. Tot op heden heeft dat onderzoek nog niet geleid tot meer duidelijkheid over wie de man is en wat er gebeurd is. Met alle scenario’s wordt nog rekening gehouden.

De recherche geeft een foto van de man vrij, in de hoop dat daarmee de identiteit bekend wordt. Ook vraag de recherche meer informatie van eventuele getuigen over de omstandigheden waaronder het slachtoffer in de Vecht terecht gekomen is en de omstandigheden rond zijn overlijden. Klik hier om de foto te bekijken. (Let op: de foto kan als schokkend ervaren worden).

Signalement

De onbekende man was tussen de 20 en 30 jaar oud. Hij was 1.75 meter lang, had zwart haar en bruine ogen. Hij had een slank tot normaal postuur en woog 75 kilogram. Hij had een bol hoofd met circa 6 mm beharing op de bovenlip. Hij had een verzorgd gebit met dubbele hoektanden in de bovenkaak, de dubbele hoektanden staan buiten de tandenrij. Hij had geen tatoeages op zijn lichaam.

Weet u wie de man op de foto is? Mist u iemand in uw (woon-/werk-/studie)omgeving die sterke gelijkenis vertoont met de overleden man? Heeft u de man nog gezien in de dagen voordat hij zondag 20 december werd gevonden in de Vecht in Oud-Zuilen? Neemt u dan contact op met de recherche in Maarssen via 0900-8844. U kunt ook een melding doen via www.politie.nl.

Foto: AS Media

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden