Zaterdag 21 september 2019

NIEUWS Open Huis bij boerderij De Hoef

LEIDSCHE RIJN > Ook zo nieuwsgierig naar wat er in de oude boerderij De Hoef middenin Hoge Weide te doen is? Kom op zaterdag 9 januari 2016 naar Check jouw plek! Maak tussen 15.00 en 17.00 uur kennis met de organisaties en bedrijven die nu en straks in Boerderij De Hoef actief zijn. Kom kijken wat De Hoef te bieden heeft en wat de mogelijkheden zijn, ook voor jou!

Boerderij De Hoef is gekocht door de organisatie Boerderij en Landschap, BOEI. BOEI is een maatschappelijke onderneming met een passie voor het restaureren en herbestemmen van erfgoed. De huidige huurders van Boerderij De Hoef hebben samen een stichting gevormd, Stichting Boerderij De Hoef. Samen huren zij de gebouwen van BOEI. De Stichting bestaat uit BSO In de Wolken, Protestantse Gemeente Leidsche Rijn en Uitvaartverzorging Leidsche Rijn. In 2016 hopen Care&Culture, De Hoeftuin, Mattias Zorg en een speeltuin/kiosk te openen. Bijna alle organisaties en bedrijven zijn op 9 januari aanwezig en laten graag zien wat ze doen. Ook is er ruimte om nieuwe ideeën te delen (verhuur, buurtactiviteiten, etc.) en de mogelijkheden te bespreken. Toegang is vrij en de koffie staat klaar.

Activiteiten voor iedereen

Tijdens de middag zijn er activiteiten voor iedereen. Zo is er een drukatelier waar je een eigen naamplaatje kunt maken. Je kunt een pannenkoek versieren, er is een springkussen en een dansworkshop. Boerderij De Hoef is gevestigd aan de Hogeweide 6, in het verlengde van de Saffraanstraat.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN



© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden