Afbeelding
Owner

Uitnodiging tot bijwonen gratis lezing inzake testamenten en levenstestamenten op 6 september in De Ark te Maarssenbroek

Ondernemend

TIENHOVEN > Is uw erfenis goed geregeld? Erfrecht is bij veel mensen niet het meest voor de hand liggende onderwerp om bij stil te staan. De stap naar een notaris wordt niet snel gemaakt. Waar kun je beginnen zonder direct kosten te maken? De nalatenschapsservice van First Care 4U biedt uitkomst. Eenvoudig en persoonlijk.

First Care 4U maakt erfrecht, in begrijpelijke taal, voor iedereen toegankelijk. De erfrecht adviseurs bieden hulp bij het maken van keuzes voor een up to date testament. Bovendien wordt het belang van een goed levenstestament uitgebreid behandeld. U bepaalt zelf Het is belangrijk dat u zelf de regie heeft over uw erfenis, niet de overheid of de belastingdienst. De adviseurs van First Care 4U zorgen voor helderheid en geven aan waarmee u kosten kunt besparen. Over de inhoud van uw testament heeft u dan geen vragen meer, ook niet als u het na een tijdje nog een keer doorleest.

De voordelen van First Care 4U:

een kosteloos en vrijblijvend gesprek bij u thuis;

een gespreksverslag in eenvoudige taal, met uw persoonlijke situatie in kaart

persoonlijke begeleiding naar de notaris

controle van de concept-aktes

aanspreekpunt voor al uw vragen en eventuele onduidelijkheden.

Vrijblijvend gesprek

De adviseurs van First Care 4U komen bij u thuis. In het vrijblijvende gesprek krijgt u alle informatie over het Nederlandse erfrecht en wordt gekeken naar uw persoonlijke situatie. U krijgt een duidelijke uitleg over alles wat van belang is voor een nalatenschap. Over de gevolgen bij overlijden van u of uw partner, wie de erfgenamen zijn, hoeveel erfbelasting u moet betalen, wat de meest gunstige regeling is voor uw erfgenamen, wat een testament kost en nog veel meer. Na het eerste gesprek ontvangt u een persoonlijk en makkelijk leesbaar verslag, waarin alle besproken onderdelen voor u zijn uitgeschreven. De adviseurs van First Care 4U nemen persoonlijk contact met u op om te informeren of alles duidelijk is. Zo nodig ontvangt u nog een aanvullende uitleg. De adviseurs van First Care 4U maken voor u een afspraak bij de notaris. Met de notaris kunt u de besproken punten nog een keer doornemen.

Controle conceptaktes

Het notariskantoor stelt de conceptaktes op, waarin alle besproken punten zijn verwerkt. De aktes worden eerst aan de adviseurs voorgelegd. Deze controleren of alle gemaakte afspraken en uw persoonlijke wensen goed zijn verwerkt. Zo ja, dan worden de aktes aan u verzonden. Als u akkoord gaat met de conceptaktes en er geen verdere vragen zijn, volgt een tweede afspraak bij het notariskantoor. De tweede afspraak bij de notaris is de formele stap. U tekent dan de definitieve aktes en borgt hiermee uw nalatenschap.

De nalatenschapsservice van First Care 4U is maatwerk. Op basis van uw persoonlijke situatie ontstaat een testament dat bij u past. Start met het vrijblijvende gesprek en ontdek de voordelen van First Care 4U.

Op 6 september verzorgt First Care 4U Financieel Advies een lezing over erfrecht. Geïnteresseerden zijn van harte welkom bij deze gratis informatieve lezing. Na afloop is volop ruimte om na te praten met de aanwezige erfrechtspecialisten. De lezing vindt plaats in De Ark, Duivenkamp 844 in Maarssenbroek. Aanvang 14.00 uur, zaal open om 13.30 uur. De lezing duurt ca 90 minuten.

Graag van tevoren aanmelden via onderstaande mailadressen. Vermeld bij de aanmelding uw naam en adres. Er is ruimte voor ca 80 personen, parkeerruimte voor de deur.

First Care 4U

Westbroekse Binnenweg 32 3612 AH Tienhoven

06-54305891 / 06-13575442

edwin@firstcare4u.nl

pieter.miedema@outlook.com

Informatie
LbnK organiseert de wielertoertocht Gerard Vianen Classic op Hemelvaartsdag 9 mei 2024 Vrije tijd
Afbeelding
PAS-melders krijgen prioriteit in Utrechtse stikstofbank Nieuws
Spijkerbroek hangen. Te gek!
Rondom Koningsdag organiseert de Oranjevereniging Maarssen-Dorp enkele activiteiten, vooral voor kinderen Vrije tijd
Afbeelding
Bestuurders Hollandse Plassen-gemeenten slaan handen ineen met samenwerkingsconvenant Nieuws
Afbeelding
Poldermodellen gaven een spetterend optreden in 4-en-1 in Breukelen Lezersnieuws
Afbeelding
Tulpencursus van MHV, jeugd maakt kennis met hockey Sport
De telefoon weer boven water
Duikers halen telefoon van toeristen uit Vecht in Breukelen Lezersnieuws
----
Uitslagen Schietsportvereniging Loenen Sport
Afbeelding
De Boffers naar Dierentuin Amersfoort als afsluiting van seizoen Lezersnieuws
Afbeelding
Succesvolle voedselbankactie voor Stichtse Vecht door volleybalvereniging UVV-Sphynx Lezersnieuws
Afbeelding
Sterke stijging fietsendiefstal in Stichtse Vecht, ook meer drugshandel Nieuws
Afbeelding
Campagne Onderdompelen vraagt actie voor de stedelijke (onder)waterwereld van Utrecht Nieuws
Afbeelding
COA vraagt om noodopvang in Woerden voor asielzoekers Nieuws
Afbeelding
TheWeeknd op de Fabrique in Maarssen, een nieuw lifestyle festival waar je geïnspireerd wordt Ondernemend

Vrije tijd

Sport

Ondernemend

Lezersnieuws