Afbeelding
Ontwerp Orkest SDG

VOORJAARSCONCERT Orkest SDG Tienhoven

zaterdag 15 april 2023 20:00 tot 22:00

VOORJAARSCONCERT   STICHTSE VECHT

Jeugdorkest Stichtse Vecht o.l.v. Maud Lavrijsen

Orkest SDG Tienhoven o.l.v. dirigent Hans Boom

Presentatie Ilse Stolwijk

Na mooie en goed Jubileum jaar met veel muzikale activiteiten zoals het PROMS  concert Stichtse Vecht in een uitverkochte Sporthal en de muzikale activiteiten rond de Kerst in Tienhoven en Maarssenbroek is Orkest SDG uit Tienhoven weer druk met de voorbereiding van het Voorjaarsconcert 2023 In de Dorpskerk te Maarssen op zaterdag 15 april 2023.

Het Jeugdorkest Stichtse Vecht zullen starten met dit Voorjaarsconcert. Dit enthousiaste Orkest met onze Jeugdleden zal zich van de beste kant laten horen.   Na het Jeugdorkest neemt Orkest SDG het over met het Voorjaarsconcert dat “Back Too Basic” gaat. Het orkest richt zich weer op de mooie fanfaremuziek. Na een jaar van veel lichte en moderne muziek samen met artiesten is het nu tijd om weer prachtige werken te spelen waar het Orkest SDG om bekend staat.

Er is een selectie gemaakt van mooie dynamische werken die goed aansluiten bij deze tijd. 

Het is muziek met het karakter van meerdere landen uit Europa. Maar ook muziek uit de film Out Of Afrika en de solo’s Sax Appeal, en Romantic Mood komen aan de orde. 

Samen met het Orkest zullen ook een 2-tal artiesten uit het Orkest zelf soleren. De solisten zijn:

Paula Schekkerman op Hoorn en Henriette Hoekstra op Tenorsax.  Zijn staan samen met het Orkest garant voor prachtige solo’s. 

Orkest SDG is natuurlijk al lang geen onbekende meer in de regio en vierde vorig jaar haar 100-jarig jubileum. Het fanfareorkest van de Stichtse Vecht verzorgt al jaren mooie concerten in de theaters van de Stichtse Vecht. Dit jaar start Orkest SDG samen met het Jeugdorkest Stichtse Vecht met een bijzonder Voorjaarsconcert. Voor dit bijzondere concert is gekozen voor de mooie Dorpskerk is Maarssen.

Het concert wordt gehouden op zaterdag 15 april 2023 in de Dorpskerk aan de Kerkweg 19 te Maarssen. De aanvang is 20.00 uur en de toegang is gratis.

info@sdgtienhoven.nl

www.sdgtienhoven.nl