De boekenmarkt begint op het plein.
De boekenmarkt begint op het plein. foto: Kees van Vliet

Tweedehands Twee dagen boekenmarkt bij De Morgenster in Vinkeveen Op vrijdag 23 en zatBoekenmarkt in Vinkeveen

vrijdag 23 juni 2023 15:00 tot 20:30

Twee dagen boekenmarkt bij De Morgenster in Vinkeveen

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 juni is er een boekenmarkt op het plein en in de Ontmoetingsruimte van De Morgenster te Vinkeveen. Er worden boekentafels ingericht per thema over het plein langs de kerk en in het Ontmoetingscentrum. Er zijn sterke papieren tassen aanwezig om de boeken te verzamelen en om mee naar huis te nemen.

In het afgelopen jaar zijn duizenden boeken ingeleverd voor verkoop door de kerk. Thema’s zijn o.a.: romans, kinderboeken, jeugdboeken, thrillers, (internationale) literatuur, natuur en tuinen, koken, kunst, streekromans, reizen en non-fictie. Verder zijn er enkele tafels met antiquarische boeken, heel veel mooie foto/kijkboeken van 3 Euro per stuk (ochtend) en 2 Euro in de middag, boeken met korte verhalen, boeken over verschillende hobby’s, boeken over dorpen en streken, gedichtbundels en veel theologische boeken (ook in het Duits).

Ook Duits en Engels. Door inbreng van verschillende partijen zijn er ook enkele honderden boeken in het Engels en Duits. Voor toeristen leuk, maar ook voor studenten of anderen die graag in originele talen lezen.

De prijs van alle boeken is afhankelijk van de kwaliteit. Maar vaak betaalt u gemiddeld minder dan 2 Euro voor een prachtig boek. De opbrengst is volledig voor de kerk. De boekenmarkt is er op vrijdag 23 juni van 15.00 uur tot 20.30 uur en op 24 juni tussen 9.00 en 15.00 uur. Het adres is Herenweg 253 Vinkeveen.

Locatie