Afbeelding
Ivan Lliev, Intermezzo catering, Ruud Baan.

Midzomermuziekfestival aan de Vecht 25 juni

zondag 25 juni 2023 11:00 tot 18:30

Dit jaar vindt de derde editie plaats van dit muziekfestival met een variatie aan muziekstijlen van pop, klassiek en jazz. De line-up dit jaar bestaat uit klassiek-ensemble Bazar, pop/singersong - Fay Lovsky met Steam Power en jazz - Artvark Saxophone Quartet. 

Twee series van drie concerten worden op korte afstand van elkaar gegeven, en zo kunnen bezoekers de concerten afwisselen en zoveel mogelijk bekijken. Lokale restaurants en cafés zorgen voor hapjes en drankjes. De intieme concerten vinden plaats in twee prachtige privétuinen aan de Vecht in Loenen en Vreeland, en in Nieuwersluis.

Daarnaast is er dit jaar Festival PLUS, waarbij je kunt varen vanaf Nieuwersluis met twee top studenten van het Koninklijk Conservatorium Den Haag. Varend genieten van muziek én het cultureel erfgoed langs de Vecht. Dit in samenwerking met rederij de Kampioen.

Picknickhapjes: gecreëerd uit liefde voor cultuur, natuur en goed eten door InterMezzo-Catering van Wilke te Brummelstroete. Te bestellen vóór 12 juni via de festivalsite.

?      Klassiek in Vreeland: Ensemble Bazar. Een nieuw 6 koppig ensemble, opgericht door de jonge talentvolle klavecinist Emmanuel Frankenberg, dat zich richt op muziek van renaissance tot en met de barok. Met de volle klanken van gonzende viola da gamba’s, virtuoze vioolklanken en lyrische composities zal het ensemble een portret geven van tijdloze kamermuziek; ideale muziek voor een muzikale zomerse middag.

?      Singersong in Nieuwersluis: Fay Lovsky, (“I play guitar, bass, theremin, musical saw. And other instruments too, dabble on many, master a few and yes I love ski”) komt met de blue- en new!grass band Steam Power. Een Nederlandse akoestische superband, een stringband van absolute internationale topklasse. 

?      Jazz in Loenen: Artvark Saxofoon quartet staat voor vernieuwende eigen composities, eigenzinnige solisten en de avontuurlijke groove van vier saxofoon.. Artvark ontroert, stinkt, gromt en suist.

Het volledige programma vind je hier. www.muziekaandevecht.nl

Wanneer:     25 juni 11.00 - 18.30 uur 

Waar:     Vreeland, Nieuwersluis & Loenen aan de Vecht

Kosten:     Tickets variëren van €15 tot €40. Check de tickets: https://www.ticketkantoor.nl/shop/OXJjUJXRfQ

Meer info: www.muziekaandevecht.nl 

Dit festival wordt gesteund door Cultuurfonds Stichtse Vecht, het Prins Bernhard Cultuurfonds, Gemeente Stichtse Vecht, KF Hein Fonds en Rotaryclub Stichtse Vecht.