Afbeelding

Taxatiedag Loenen aan de Vecht

woensdag 23 augustus 2023 10:00 tot 14:00

Komende week zijn er weer een taxatiedagen in Loenen, Kockengen en Maarssenbroek. Iedereen kan hier terecht om de waarde van oude sieraden, horloges, muntencollecties en zilverwerk te laten bepalen. 

Bij de taxatiedagen kunt u terecht om de waarde te laten bepalen van alles wat met edelmetaal te maken heeft. Oude sieraden, kapot of heel, hebben veel waarde, maar ook munten, oude kronen, zilverwerk en horloges kunnen een hoge waarde hebben. Tijdens de taxatiedag kunt u kosteloos de waarde van uw sieraden laten bepalen. Indien gewenst worden de goederen ook daadwerkelijk ingekocht, de vergoeding wordt direct uitbetaald op uw bankrekening. Voor uw en onze veiligheid is er real-time cameratoezicht aanwezig.

Omdat de vergoeding bij verschillende opkopers kan sterk verschillen, is het goed om te weten dat iedereen zich goed kunt voorbereiden op de verkoop van sieraden. Op de site www.oud-goud-inkoop.nl zijn tips te vinden zodat je daadwerkelijk geld naar waarde ontvangt.

Oud Goud Inkoop organiseert ook gratis en vrijblijvende taxaties aan huis, dus geen tijd om langs te komen? Maak eenvoudig een afspraak en wij komen langs wanneer het schikt. Kijk op de site of bel/app met Sander op 06-111 32 999 voor een afspraak.

Graag tot ziens bij één van de taxatiedagen!

woensdag 23 augustus - ’t Web – Spinnerie 15 – Loenen aan de Vecht - 10.00 uur – 14.00 uur

donderdag 24 augustus - Sporthal Safari– Bisonspoor 237 – Maarssenbroek - 10.00 uur – 14.00 uur

vrijdag 25 augustus - Restaurant “Old School” – Wagendijk 43 – Kockengen - 10.00 uur – 14.00 uur

Locatie