Vrijdag 21 september 2018

NIEUWS Hardlopers moeten ID of telefoon meenemen

Foto Jan J. van Dijk

MAARSSEN > Het bericht van een onwel geworden hardloper in Maarssen en de zoektocht naar zijn identiteit maakte veel los bij de lezers en bezoekers van de site van VARnws en de facebookpagina. Onlangs gebeurde het ook in Houten bij een hardloopster en toen was de politie ook uren bezig om de identiteit te achterhalen. Via social media werd veel adviezen en tips gegeven om bij een onwel te voorkomen dat niemand weet om wie het gaat. Het beste is om met z’n tweeën te lopen, je telefoon mee te nemen, maar dan zonder slot, een ID-bewijs of gewoon je naam en adres in de kleding of schoenen verwerken.

Eerder bericht

MAARSSEN > Rond 20.30 uur zagen voorbijgangers maandagavond een persoon langs Oostwaard onder de brug van de Zuilense Ring liggen. De man was niet aanspreekbaar en direct werd 112 gebeld. Hulpdiensten waren snel ter plaatse. Ondanks direct reanimeren is de toestand van de man zorgelijk. Waarschijnlijk gaat het om een hardloper, die onwel is geworden, maar de man had geen identificatie bij zich. De politie is nu op zoek naar de identiteit om de familie in te lichten.

Later meer....

Update met signalement

Om 20.30 uur werd een man tijdens het hardlopen onwel op de Oostwaard te Maarssen. Hij droeg een blauw/wit shirt met ‘Ekroon Metaalhandel’. Tevens droeg hij een ring met inscriptie: ‘Anyo’. De man is overgebracht naar het ziekenhuis. Kent u deze man? Bel dan zsm 0900-8844.

Update

De identiteit van de hardloper die in Maarssen onwel is geworden is bekend. Bedankt voor het retweeten, het meedenken en op andere manieren delen van het bericht.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden