Vrijdag 22 februari 2019

NIEUWS Eethuis ’t Dorpsplein in Vleuten stopt

VLEUTEN > Ondanks een artikel in de VAR en rondgang langs vrijwilligers is het niet gelukt een opvolger te vinden voor de coördinator van “Eethuis ’t Dorpsplein” in Vleuten.

Vanwege problemen met haar gezondheid is Magda Spermon gestopt, met het door haar gestarte initiatief, om op de laatste vrijdag van de maand de bewoners van Vleuten te ontvangen in De Schakel. De aanwezige buurtbewoners genoten dan van een heerlijk menu dat was gekookt door slager Verweij uit Harmelen. De reden dat Magda was begonnen met het eethuis was om wijkbewoners op een leuke manier met elkaar in contact te brengen en dat is in die 1 ½ jaar ook uitstekend gelukt. De gasten waren meer dan tevreden over het eten en de gezelligheid. Wat hebben ze heerlijk zitten eten van de Ajam pangang, de schnitzel met jachtsaus, de gebraden kiprollade met champignonsaus en de heerlijke soepjes vooraf. En het diner werd besloten met b.v. advocaatbavarois met slagroom en een vers gezet kopje koffie.

Ook de samenwerking met de vrijwilligers was uitstekend en zonder hun inzet en enthousiasme was dit nooit zo’n succes geworden. Iedereen kan dan ook met plezier terugkijken op een gezellige periode in “Eethuis ’t Dorpsplein”. Magda Spermon zal de gasten die zich voor het diner van 22 februari 2019 al hebben opgegeven, helaas berichten dat aan dit mooie initiatief een einde is gekomen.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden