Zaterdag 21 september 2019

NIEUWS Ontmoetingsplek op de Rijnkennermerlaan

LEIDSCHE RIJN > Deze week zijn de werkzaamheden gestart voor de aanleg van de beweeg- en ontmoetingsplek aan de Rietsuikerweg/ Rijnkennemerlaan.

Aanleiding

Op 27 juni vorig jaar is tijdens een bijeenkomst het voorlopig ontwerp gepresenteerd voor de inrichting van een beweeg- en ontmoetingsplekaan de Rietsuikerweg. Tijdens deze bijeenkomst en via mail was het mogelijk op het ontwerp te reageren.Het voorlopig ontwerp is aangepast op verzoek van een aantal bewoners van de Gemberweg.

Het struinpad door de groenstrook tegenover hun woningen is komen te vervallen. Deze week is gestart met de voorbereiding voor aanleg van de speelplek.

Het bestaande groen wordt gesnoeid en gerooid om de plaatsingvan de speeltoestellen mogelijk te maken en om de plek sociaal veilig te maken.Er worden géén bomen gekapt voor de aanlegvan de speelplek.

Daarna volgt grondwerk dat nodig is voor de aanleg en ter voorbereidingvan het straatwerk uit het ontwerp.Vervolgens worden de toestellen geplaatst en wordtde speelplek ingericht en speelklaar gemaakt.

Planning

De werkzaamheden duren ca. 5 weken.Plaatsing van de steiger volgt zodra benodigde materialen geleverd zijn. De beplanting volgt op een later moment in oktober/november.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Astrid Gouka via e-mail:leidscherijngroeit@utrecht.nl

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden