Dinsdag 17 september 2019

NIEUWS Leidsche Rijn Centrum lanceert eigen festival

LEIDSCHE RIJN > Op zaterdag 29 juni organiseert Leidsche Rijn Centrum van 13:00 tot 20:00 uur een eigen festival onder de noemer: ‘LRC Festival’. Het winkelgebied trakteert omwonenden, klanten en winkeliers deze dag op muziek, kinderentertainment en gezelligheid.

Het Brusselplein wordt speciaal voor deze gelegenheid omgetoverd tot een festivalterrein met twee podia. Op de mainstage geeft niemand minder van Rens Kroes (zus van Doutzen Kroes) een twee uur durende kookworkshop. De avondprogrammering wordt ingevuld door de bekende liveband ‘DareDevils’. Met hun ongekende muzikaliteit en creativiteit zorgen zij voor een repertoire aan mash-ups waarmee uiterst effectief elk podium, festival en feesttent omver geblazen wordt.

Tussen de acts door genieten bezoekers van een lokaal hapje, drankje, ritje in het reuzenrad en de beats van een DJ. Bij de aanwezige foodtrucks en bar zijn tegen betaling versnaperingen verkrijgbaar.

Op het kinderpodium kunnen kinderen de gehele middag knutselen en zich laten schminken. Op dit podium vinden twee meet & greets van lokale helden plaats. Zo maken Elza en Olaf van het populaire Frozen en de PJ Masks hun opwachting. Tijdens het festival kan men ook de echte ganzenparade (bekend van de Efteling) tegenkomen. Met tromgeroffel, gefluit en gegak trekken zij door het winkelcentrum. Ook kunnen de festivalgangers enorme roofvogels tegenkomen in het centrum, de zogenaamde Big Birds.

Het LRC festival is gratis en voor jong en oud toegankelijk.

Voor het complete programma en alle tijden kan men terecht op de website van Leidsche Rijn Centrum.

www.leidscherijncentrum.nl.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden