Maandag 23 september 2019

NIEUWS De Buurtcamping Maximapark

LEIDSCHE RIJN > Van 19 t/m 21 juli verovert De Buurtcamping Utrecht. Deze zomer worden zes parken in Utrecht omgetoverd tot een ware Buurtcamping, waaronder het Maximapark. Een mooiere start van de zomervakantie bestaat niet!

Alle mensen die Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern rijk is ontmoeten elkaar tijdens een ontspannen vakantie in eigen park. Een weekend vol onverwachte ontmoetingen, leuke activiteiten en gezellige momenten. Er is een breed programma aan culturele, kunstzinnige en sportieve activiteiten voor jong en oud en alles daar tussenin!

Onverwachte ontmoetingen

Op De Buurtcamping staan bijzondere ontmoetingen centraal. De student raakt tijdens het kampvuur voor het eerst in gesprek met de bijstandsmoeder uit de straat en de opa die nog nooit eerder kampeerde speelt een potje Yahtzee met kinderen uit de buurt.


Samen maken we De Buurtcamping

Ontmoetingen vinden plaats tussen kampeerders, maar ook als dagbezoeker zijn buurtbewoners welkom deel te nemen aan het programma, te relaxen en anderen te ontmoeten. Er is van alles te doen op de buurtcamping.

Het programma wordt samengesteld uit het aanbod in de wijken en ideeën van buurtbewoners.

Ieder idee of talent is welkom; de Buurtcamping maken we samen!

Een kampeerplek voor elke buur

De Buurtcamping is er voor iedereen! Heb je niet de middelen om te komen kamperen? Laat het ons even weten en dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen! Buren met een U-pas kamperen voor een klein prijsje en als vrijwilliger krijg je korting of kampeer je gratis.


Meer weten of meedoen

Wil je meehelpen met de organisatie, zelf een activiteit tijdens de Buurtcamping organiseren of gewoon op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, stuur dan even een e-mail naar maximapark@debuurtcamping.nl.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden