Donderdag 18 juli 2019

NIEUWS Burgemeester Van Mastrigt Handen af van hulpverleners

STICHTSE VECHT > Burgemeester Van Mastrigt maakte het nog een keer heel duidelijk op de Midzomerbijeenkomst in de tuin van Goudestein. ‘Handen af van de hulpverleners.’

De bijeenkomst stond dit jaar in het teken van de hulpverleners in Stichtse Vecht. De midzomerbijeenkomst markeert het einde van het bestuurlijke seizoen en is voor het bestuur een manier om inwoners te verwelkomen en elkaar te ontmoeten. “Onze gemeente kent vele actieve hulpverleners zowel op vrijwillige als professionele basis. Wij zijn dankbaar dat deze mensen zich met zoveel passie en enthousiasme voor onze gemeente inzetten. Daar zijn we als college dan ook heel trots op en dat willen we vieren. Hopelijk draagt dit ook bij aan het respect voor de hulpverleners en kunnen we zo de afstand tussen hulpverleners en inwoners een stukje kleiner maken”, aldus burgemeester Van Mastrigt, die haar speech hield uit de hoogwerker van de brandweer.

De burgemeester stond ook stil bij het overlijden van Marc Witteman en Jaap Verkroost op haar eerste en ook laatste Midzomerbijeenkomst, want volgend jaar is er een nieuwe burgemeester. De installatie wordt verwacht rond februari 2020..

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden