Zondag 15 september 2019

NIEUWS Kerk aan het Lint in gebruik genomen

LEIDSCHE RIJN > Op zaterdag 13 juli is tijdens een feestelijke middag het nieuwe kerkgebouw aan de Alendorperweg 103 in Utrecht Leidsche Rijn in gebruik genomen. Het logo en de naam van het gebouw werden onthuld. Het gebouw heeft de naam ‘Kerk aan het Lint’ gekregen. Daarmee is gekozen voor een praktische naam, die aangeeft waar het gebouw te vinden is. Ook wil de kerk graag een verbindende factor in de buurt zijn, met een open deur voor iedereen.

De kerk wordt gebruikt door twee kerkelijke gemeenten: de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Leidsche Rijn en de Nederlands Gereformeerde Kerk RijnWaarde. Beide kerken werken op allerlei terreinen samen, zoals in jeugdwerk en kerkdiensten tijdens de zomer. Het kerkgebouw is ook heel geschikt voor bijeenkomsten van bedrijven en organisaties.

Open dag

Op zaterdag 14 september 2019 wordt een open dag georganiseerd, waarop de officiële opening zal plaatsvinden en alle bewoners van Leidsche Rijn en andere geïnteresseerden welkom zijn om het gebouw te komen bekijken.


Logo

Het logo laat zien wat de kerk graag wil: Gods liefde zichtbaar maken in Leidsche Rijn. De twee helften van het hart symboliseren de twee kerkgemeenten die in het gebouw samenwerken. Het logo is ontworpen door Romijn Design uit IJsselstein.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden