Maandag 23 september 2019

NIEUWS Twee ontmoetingsplekken rotonde Het Zand

LEIDSCHE RIJN > De gemeente plaatst bij de rotonde ’tZand/Langerakbaan/BurgemeesterMiddelweerdbaan twee ontmoetingsplekken met plantvakken. Dit is onderdeel van de uitvoering van het Wijkspeelruimtekader Leidsche Rijn.

In Leidsche Rijn worden op veel locaties speel,beweeg, en ontmoetingsplekken verbeterd en aangelegd. Deze plek bij de rotonde ‘t Zand hoort bij de locaties langs fietsroutes, waaronder ook bijvoorbeeld de Rijnkennemerlaan en de Fietsboulevard horen.Er komen bij de rotonde ’t Zand / Langerakbaan/ Burgemeester Middelweerdbaan twee ontmoetingsplekken met een betonnen rand om op te zitten en een kleine schuine skaterand. Daarnaast komen er plantenvakken met vaste bloeiende planten en een totempaal als speelseaanduiding van de buurt Het Zand. .Naast de locaties langs fietsroutes is er extraaandacht voor speelplekken voor kinderen ,jongerenontmoetingsplekken in de diverseparken. Daar willen we het spelen, bewegen en ontmoeten voor jong en oud verbeteren. Dit gebeurt bijvoorbeeld in de parken Amaliapark, Park Hoge Weide en Park Groot Zandveld.

Planning

De werkzaamheden worden van 29 juli t/m 2 augustus 2019 uitgevoerd. Voor meer informatie over de inrichting kunt u contact opnemen met toezichthouder J. Vernooijof mw. M. van Dijk van wijkbureau Leidsche Rijn(tel. 14 030; e-mailleidscherijn@utrecht.nl.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden