Zaterdag 21 september 2019

NIEUWS Update Reizigers nu uit trein na aanrijding bij station Zuilen

ZUILEN > Bij station Zuilen in Utrecht is woensdagmiddag iemand aangereden door een trein. Door het incident ligt het treinverkeer naar Maarssen stil. Ook richting Hilversum en Veenendaal lopen reizigers vertraging op.

Station Zuilen is afgesloten. De betrokken trein staat in de hitte stil als gevolg van de aanrijding. De reizigers zitten er nog in en zouden er graag uit willen, zo meldt RTV Utrecht. De NS toont in een reactie op Twitter begrip en stelt dat er een evacuatietrein onderweg is. ‘k begrijp dat het erg onprettig is om de trein niet uit te kunnen, er wordt hard gewerkt om jullie zo spoedig mogelijk uit de trein te helpen. Er wordt een evacuatietrein jullie kant op gestuurd! Nog even volhouden’, aldus de NS op twitter.

Volgens de politie is de aanrijding hoogstwaarschijnlijk een suïcide geweest. Heb je zelf hulp nodig? Dan kun je contact opnemen met Stichting 113 Zelfmoordpreventie via 0900 0113 (24/7 bereikbaar) en 113.nl.

Update

Inmiddels zijn de reizigers geëvacueerd.. De NS heeft er een trein naast gezet en via de open deuren kan iedereen nu overstappen en straks weer uitstappen op het perron in Zuilen.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden