Zondag 20 oktober 2019

NIEUWS Uitbreiding OBS Apollo 11 in De Meern

DE MEERN > Het aantal leerlingen van OBS Apollo 11 groeit. Daarom gaat de school uitbreiden. De verbouwing start eind dit jaar. Ondertussen is er al een begin gemaakt met voorbereidende werkzaamheden hiervoor. In dit wijkbericht leest u meer hierover. Toename leerlingenHet aantal leerlingen van OBS Apollo 11 neemt toe. Om de kinderen ook in de toekomst goed onderwijs te kunnen geven, wordt het huidige schoolgebouw uitgebreid met 2 leslokalen en een speellokaal..De stijl van het huidige schoolgebouw wordt aangehouden.

Er komt een extra entree en er wordt deels een groen dak gemaakt. Om ruimte vrij te maken voor de aanbouw wordt een gedeelte van het naastgelegen voormalige schoolgebouw aan de Ten Veldestraat 96 gesloopt. Tijdelijke huisvesting Het huidige schoolgebouw blijft het komende schooljaar deels open tijdens de verbouwing. Een aantal klassen zal gebruik maken van het schoolgebouw aan de Van Heemskerklaan. Dit gebouw moet hiervoor worden opgeknapt. Dat gebeurt deze zomer.

Planning

In de eerste week van de zomervakantie zijn de sloopwerkzaamheden uitgevoerd. ‘Helaas is dit al gebeurd voordat we u hierover hebben geïnformeerd. Onze excuses voor het ongemak. De komende maand wordt het schoolgebouw en het schoolplein aan de Van Heemskerklaan opgeknapt. In de laatste week van december 2019 start de verbouwing van het schoolgebouw van Apollo 11. Deze verbouwing is in de zomer van 2020 afgerond’, aldus de gemeente..

Wat merkt u van de werkzaamheden

De werkzaamheden kunnen geluidsoverlast met zich meebrengen. Het bouwverkeer rijdt zoveel mogelijk via Van Heemskerklaan 2. Tussen 8:00-9:00 uur en tussen 15:00 -16:00 uur kan het zijn dat het bouwverkeer ook door Ten Veldestraat gaat. De aannemers zullen op het schoolterrein parkeren. Meer informatie Voor meer informatie over OBS Apollo 11 kunt u contact opnemen met directeur Marja Hamers, 030-6662577 of mhamers@apollo11.nl. Voor vragen over de plannen kunt u contact opnemen met de projectleider van de gemeente via onderwijshuisvesting@utrecht.nl of het verkorte telefoonnummer 14 030. Voor andere vragen over uw wijk kunt u rechtstreeks terecht bij wijkbureau Vleuten-De Meern, viavleutendemeern@utrecht.nl of via het verkorte nummer 14 030

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden