Zondag 22 september 2019

NIEUWS Plaatsing tijdelijke schoollokalen Vrije School Utrecht

VLEUTEN > De Vrije School Utrecht op de locatie Componistenlaan groeit uit haar jas. De verwachting is dat de school in augustus 2021 naar een ander schoolgebouw zal verhuizen. Tot die tijd heeft de school twee extra lokalen nodig. Deze worden geplaatst op het parkeerterrein aan de Componistenlaan.

De school heeft vanaf de zomervakantie 2019 twee extra lokalen nodig tot de zomer van 2021.Deze worden geplaatst op het parkeerterrein.

Ook is er ruimte nodig voor extra fietsenstallingen. In totaal zijn 10 parkeerplaatsen hierdoor voor een periode van twee jaar niet beschikbaar De parkeerplaatsen bevinden zich voor de school aan de Componistenlaan. Binnen de blauwe lijnen worden de lokalen en fietsstallingen geplaatst.

De tijdelijke lokalen hebben een levertijd en kunnen eind september geplaatst worden. Tot die tijd komt er één noodlokaal op hetparkeerterrein. Dit wordt medio augustus geplaatst. Meer informatie Over de plaatsing van de noodlokalen kunt u contact opnemen met Harrie Stokkel, facilitair manager van Vrije School Utrecht, 030- 2319209; e- mail h.stokkel@vrijeschoolutrecht.nl. U kunt ook contact opnemen met de afdeling Onderwijshuisvesting van gemeente Utrecht, via telefoon nummer 14 030 of e-mail onderwijshuisvesting@utrecht.nl

Voor vragen over uw wijk kunt u rechtstreeks terecht bij wijkbureau Vleuten/De Meern, Dorpsplein 1 in Vleuten, of via telefoonnummer 14 030.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden