Zaterdag 21 september 2019

NIEUWS Cursusproject Loenen bezorgt het nieuwe boekje

LOENEN > Vanaf 24 augustus kunt u het vertrouwde cursusboekje weer aan huis verwachten. Vrijwilligers gaan weer op pad om in Loenen, Loenersloot, Vreeland, Nieuwersluis en Nigtevecht de boekjes te verspreiden. U kunt vervolgens op uw gemak lezen en kijken naar de vertrouwde maar zeker ook de nieuwe cursussen, workshops, rondleidingen en dergelijke. Hopelijk valt er het een en ander voor u te kiezen. Het bestuur van het cursusproject zou het leuk vinden u op de activiteiten te treffen.

Ook dit jaar is het aanbod ruim en divers: Wat dacht u van een cursus duiken in ’t Kikkerfort of leren van de wijsheid van paarden?

Aanmelden kan via de site: www.cursusprojectloenen.nl. De site opent op 30 augustus om 12 uur. Tot nu toe was het openstellen ’s avonds. Vooral voor het bezoeken van de vrouwengevangenis betekende dit, dat mensen tot laat opbleven om aan te melden. Het bereiken van het maximum deelnemers kan namelijk een reden zijn dat u helaas niet kunt meedoen aan een cursus. In verreweg de meeste cursussen is het aanmelden prima te doen. Wel is de tip om niet te lang te wachten want … vol is vol.

Op verschillende plaatsen ligt ons boekje om mee te nemen. Verder is er in het “Kom er bij” boekje, VARnws en op Facebook nieuws van het Cursusproject Loenen te vinden.

1 REACTIE

Gerda Verwoerd22 augustus 2019 om 21:46

Ik ben van Nigtevecht verhuisd naar Breukelen en ik wil ook graag het cursusproject boekje weer ontvangen.
Met vriendelijke groeten,
Gerda Verwoerd
Damastbloem 35
3621 RX Breukelen

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden