Vrijdag 22 november 2019

NIEUWS Open dag bij Politie Vleuten-De Meern en Leidsche Rijn

DE MEERN > Altijd al meer willen weten van de diverse aspecten van het het werk van de politie? Dat kan op de open dag op zondag 8 september van de politie Vleuten-De Meern. en Leidsche Rijn

De open dag is van 10.00 uur tot 16.00 uur bij het bureau aan de Burgemeester Middelweerdplaats 2, 3454 HG De Meern.

Altijd een keertje plaats willen nemen op een politiemotor of een keertje in de politiecel willen zitten (en er ook weer uitmogen). Het is allemaal mogelijk! Al vele jaren is deze open dag een veel bezochte gelegenheid om op een leuke, laagdrempelige manier in contact te komen met de politie. Er zijn verschillende politiediensten aanwezig zijn met hun specifieke voertuigen en uitrusting.

Voor het eerst zal de Dienst Koninklijke en Diplomatieke Beveiliging aanwezig zijn. De dienst die verantwoordelijk is voor de beveiliging van het Koninklijk Huis. Tevens kunt u in contact komen met uw wijkagent. Er zullen ook demonstraties door de hondenbrigade worden gegeven.

Voor het eerst krijgt u dit jaar de kans om een demonstratie te zien van de Dienst Speciale Interventies. De anti terreur eenheid van Nederland. Ook zullen ketenpartners in de veiligheid aanwezig zijn, zoals brandweer en ambulance.

‘In verband met veiligheidsmaatregelen zijn wij verplicht om bezoekers boven de 12 jaar te registreren. U kunt zich op de dag zelf registreren. Wilt u de wachtrij voor zijn? Dan kunt u zich ook vooraf registreren. via de facebookpagina van de politie. Denk hierbij aan het meenemen van een geldig identiteitsbewijs.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden