Zondag 15 december 2019

NIEUWS Tweede opschoondag in Harmelen

HARMELEN > Na het succes van de opschoondagen die de afgelopen jaren in maart zijn georganiseerd is besloten om dit jaar op zaterdag 14 september een tweede opschoondag te organiseren. Het Dorpsplatform en de gemeente zorgen voor de ondersteuning, zoals het leveren van vuilknijpers, vuilniszakken, handschoenen, hesjes en de afvoer. Het Dorpsplatform zal een en ander coördineren.

De actie start om 10.00 uur bij het Dorpshuis aan de Schoollaan no. 8 met een korte toespraak. Hier worden de benodigde spullen uitgereikt. Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden is weer gevraagd om een bootje beschikbaar te stellen. Deelnemers die niet naar de Schoollaan komen kunnen de spullen al eerder krijgen. Uiteraard kunnen ook kinderen, onder begeleiding van ouders, opa’s en oma’s, meewerken. Om 12.30 wordt de actie afgesloten in het Dorpshuis met een drankje en gebak van de gemeente.

De werkgroep Leefbaarheid zoekt mensen die mee willen doen. Belangstellenden kunnen zich, met vermelding van het aantal deelnemers, aanmelden bij Marjan van Wijk per mail: mfjvanwijk@ziggo.nl

Mensen die een knijper willen houden kunnen deze aanvragen bij Ko Kleijn, tel. 442446 of per e-mail: ko.kleijn@planet.nl.

1 REACTIE

Sjaak Bos11 september 2019 om 11:1

Sjaak loopt harmelerwaard en gregor mendelweg.Kan hij vrijdag een beugel om dezak open thouden.,ophalen ergens,want zaterdag kan hij niet,wij horen het graag.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden