Dinsdag 22 oktober 2019

NIEUWS Ludieke zwemactie heeft resultaat opgeleverd voor zwemuur in Fletiomare

LEIDSCHE RIJN > Op Donderdagavond 29 augustus werd er actie gevoerd in en langs de Leidsche Rijn door teleurgestelde en ontevreden zwemmers. Een groep zwemmers gingen daar te water omdat er in Fletiomare geen plaats meer was.

Pas in de laatste week voor de vakantie hoorden ze dat vele uren zouden komen te vervallen met ingang van 1 september. Het ging om o.a. zwemuren die al meer dan 15 jaar door trouwe zwemmers worden gevolg en andere uren voor diverse doelgroepen. Het duurde lang voordat de zwemmers antwoord kregen op de vele brieven en handtekeningenactie die zij in de zomervakantie aan de wethouder sport Maarten van Ooijen en de locatiemanager van Fletiomare hadden gestuurd.. Toen er uiteindelijk een schriftelijk antwoord kwam, waren zij daar niet tevreden mee en werd besloten tot een ludieke actie.

Inmiddels heeft de gemeente , na de actie, het rooster aangepast en is er gedeeltelijk aan de zwemmers tegemoet te komen. De zwemmers vinden het jammer dat er zoveel moeite gedaan moet worden voordat er wordt geluisterd maar hopen dat de oplossing uiteindelijk naar iedereens tevredenheid is.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden