Zondag 15 december 2019

NIEUWS Opening nieuwe Doe Mee Startpunt in Bibliotheek Leidsche Rijn

LEIDSCHE RIJN > Op 10 september is het feest! Vanaf 10 september kun je elke dinsdag van 13:00-15:00 terecht in de Bibliotheek in Leidsche Rijn Centrum bij het Doe Mee Startpunt. Je kunt hier terecht voor hulp bij het vinden van passende taal- of computerles, voor een praatje met het buurtteam, een gesprek bij het nieuwe Taalcafé Leidsche Rijn, vrijwilligerswerk en voor informatie over alles wat er te doen is in de wijk.

Om dit te vieren organiseert het digiTaalhuis een feestelijke opening! Kom langs voor de officiële opening met wijkregisseur Ina Massop. Luister naar de verhalen van ervaringsdeskundigen die op latere leeftijd beter hebben leren lezen, schrijven en computeren en wat de rol van vrijwilligers daarbij was. Onder begeleiding van livemuziek, een hapje en frisdrankje kun je naderhand kennismaken met allerlei organisaties uit de buurt.

Ben je benieuwd? Kom langs! Het feest vindt plaats op dinsdag 10 september van 13:00-15:00 in de Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum, op het Brusselplein 2.

Het digiTaalhuis is een samenwerking van de Bibliotheek Utrecht, Taal Doet Meer en DigiWijs. Kijk voor meer informatie op www.digitaalhuisutrecht.nl/over-digitaalhuis/

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden