Maandag 16 december 2019

NIEUWS Veel belangstelling bij opening Doe Mee Startpunt

LEIDSCHE RIJN > De opening dinsdag van Doe Mee Startpunt in de Bibliotheek Leidsche Rijn was een succes met veel belangstelling.

Het publiek luisterde geboeid naar wijkregisseur Ina Massop en de verhalen van ervaringsdeskundigen die op latere leeftijd beter hebben leren lezen, schrijven en computeren en wat de rol van vrijwilligers daarbij was. Onder begeleiding van livemuziek, een hapje en frisdrankje kon iedereen kennismaken met allerlei organisaties uit de buurt.

Vanaf 10 september kun je elke dinsdag van 13:00-15:00 terecht in de Bibliotheek in Leidsche Rijn Centrum bij het Doe Mee Startpunt. Je kunt hier terecht voor hulp bij het vinden van passende taal- of computerles, voor een praatje met het buurtteam, een gesprek bij het nieuwe Taalcafé Leidsche Rijn, vrijwilligerswerk en voor informatie over alles wat er te doen is in de wijk.

Het digiTaalhuis is een samenwerking van de Bibliotheek Utrecht, Taal Doet Meer en DigiWijs. Kijk voor meer informatie op www.digitaalhuisutrecht.nl/over-digitaalhuis/

Foto: Wijkbureau Leidsche Rijn

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden