Donderdag 19 september 2019

NIEUWS Actie Oliebol Loenen gaat weer van start op nieuwe locatie!

LOENEN > We gaan weer Oliebollen bakken en verkopen vanaf een nieuwe locatie voor een gezellige dag uit voor senioren uit de kernen Loenen, Loenersloot, Nigtevecht, Nieuwersluis en Vreeland.

We zijn zeer dankbaar dat we gebruik mogen maken van een mooie bakruimte bij de familie Kruiswijk in Loenen aan de Vecht.

Natuurlijk bedanken we de Firma Spruit en botenverhuur Ariadne uit Nieuwersluis voor al de jaren dat we hun loods hebben mogen gebruiken.

Ruim 180 vrijwilligers uit alle kernen e.o. gaan aan de slag om het record van vorig jaar te verbreken ! Het doel is ook dit jaar weer om ruim 200 a 250 senioren een fijne dag ( n dagtocht met alles erop en eraan) te bezorgen.

Deze oliebollen actie wordt door heel veel plaatselijke bedrijven uit de omgeving ondersteund doormiddel van sponsoring in faciliteiten, geld en goederen, hoe dan ook zonder deze steun van deze bedrijven lukt een dergelijke actie niet. Ook de steun van de gemeente is hierbij noodzakelijk.

De locatie waar de oliebollen worden gebakken op 8 en 9 oktober is : bij de familie Kruiswijk, Slootdijk 1, 3632 AM Loenen aan de Vecht .

Op de 2 bakdagen kunnen hier de verse oliebollen gekocht worden!

Van dinsdagmiddag tot woensdagavond gaan 80 vrijwilligers uit alle genoemde kernen op pad om de oliebollen huis aan huis te verkopen. De prijs voor 10 oliebollen is 6 euro.

Het is een geweldige operatie en wordt met veel inzet en enthousiasme uitgevoerd door de vrijwilligers uit alle kernen.

Vergeet dus niet dinsdag 8 en woensdag 9 oktober in uw agenda te zetten.

Het Oliebollen Team

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden