Vrijdag 22 november 2019

NIEUWS Gezondheidsmarkt in Buurtcentrum Bij de Buren

LEIDSCHE RIJN > Het leven vraagt tegenwoordig veel van ons. Vrijwel alles is mogelijk, de wereld ligt aan onze voeten, dus willen we zowel privé als op het werk alles uit het leven halen.

Dit knelt echter nogal eens, met gezondheidsklachten tot gevolg. Zo heb je bijvoorbeeld weinig tijd tussen werk en sport, waardoor een gezonde maaltijd er bij inschiet. Op je intensieve kantoorbaan zit je veel achter je computer wat steeds vaker schouder- of rugklachten geeft. Of de combinatie van je baan en gezin bezorgt je slapeloze nachten.

Zo maar wat voorbeelden die je uit balans kunnen brengen. Wij gunnen het jou om op een gezonde, vitale manier alles uit het leven te halen en daarbij de balans te vinden.

“Wij” zijn Maximaal Gezond, een netwerk van professionals met een complementaire achtergrond die het belangrijk vinden om bij te dragen aan een gezonde wijk. Gezondheid in eigen hand nemen en een holistische en preventieve aanpak zijn hierbij belangrijke uitgangspunten. Jij als bewoner staat bij ons centraal en dit willen wij jou graag laten ervaren.

Op zaterdag 12 oktober a.s. organiseren wij daarom een Gezondheidsmarkt in Buurtcentrum “Bij de Buren” (Parkwijk). Tijdens deze markt kun je met onze professionals in gesprek, hun aanpak ervaren en je krijgt tips en adviezen die je zelf dagelijks kan toepassen. Denk hierbij aan gebieden als ontspanning, energiebalans, beweging, voeding en inzicht in jouw plek zowel werk als privé. Je bent van harte welkom tussen 12.00 en 16.00 uur om vrijblijvend en kosteloos te ervaren en ontdekken wat jij zelf kunt doen om zo fit en vitaal mogelijk te leven. Bovendien maak je kans op een winpakket met diverse waardevolle producten.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden