Dinsdag 22 oktober 2019

NIEUWS Scouting Ridderhofgroep viert 50-jarig bestaan

VLEUTEN > Het jaar 2019 is voor de scoutinggroep een feestelijk jaar. Wij vieren dan ons 50 jaar bestaan. Eerder in het jaar zijn we de dupe geweest van inbraak en vandalisme. Daardoor leek het even dat het jubileum niet gevierd kon gaan worden. Mede door media-aandacht, donaties van materialen en een inzamelingsactie vanuit de buurt kregen wij als vrijwilligers het positieve gevoel terug. Het jubileumjaar wordt gevierd en hoe! De leden zijn een ochtend bij de Jump-in geweest en het weekend kamperen met de gehele groep was een en al gezelligheid.

Wij willen daarom graag iedereen bedanken voor hun steun en we willen u graag meenemen in het vieren van ons jubileum.

Dit doen we door onze deuren open te stellen en iedereen welkom te heten op onze opendag op zaterdag 5 oktober van 11.00 uur tot 16.00 uur. Er zullen activiteiten zijn zoals broodjes bakken boven een kampvuur en er komt een zelfgemaakte hindernisbaan. Ook is er de mogelijkheid om met ons de geschiedenis in te duiken door middel van oude foto’s en documenten.

Uiteraard is er ook ruimte om elkaar te ontmoeten en herinneringen op te halen onder genot van een hapje en drankje en de groep te steunen door iets te kopen in onze fancy fair kraam.

We zien jullie graag op zaterdag 5 oktober op de Componistenlaan 10, Vleuten.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden