Vrijdag 18 oktober 2019

NIEUWS Start campagne Geef elkaar de ruimte op Het Lint

LEIDSCHE RIJN > Het Lint is voor iedereen en op het Lint geef je elkaar de ruimte. Met deze campagne willen we duidelijk maken dat Het Lint voor veel verschillende soorten gebruikers is. En dat kan, als we rekening houden met elkaar, zodat iedereen zich veilig voelt in ons prachtige park. Wandelaars, hardlopers, fietsers, sporters, recreanten en meer, we hebben verschillende snelheden en andere bewegingen. Als iedereen op let, en rekening houdt met anderen, kunnen we samen genieten van dat mooie brede pad rondom het Máximapark.

Op drie kenmerkende plaatsen langs Het Lint komt een tijdelijk spandoek waarop verschillende gebruikers van Het Lint te zien zijn. Dit spandoek trekt de aandacht en legt uit waar de campagne om gaat. Uiteindelijk komen onder het voetgangersbord, dat bij de opgangen van Het Lint staat, een nieuw onderbord met een weergave van dezelfde gebruikers en de tekst “geef elkaar de ruimte”.

Het Máximapark is een prachtig park tussen Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern. Het park is zowel levendig als rustgevend en groter dan de binnenstad van Utrecht! Veel mensen genieten van het Máximapark en bijzonder is ook dat veel vrijwilligers zich inzetten voor het park. In de Parkorganisatie werken vrijwilligers samen met medewerkers van de gemeente en wordt ook de samenwerking met andere partijen in het park gezocht. Deze campagne is hier een mooi resultaat van.

Foto: Vrienden van het Maximapark

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden