Zaterdag 23 november 2019

NIEUWS Politie zoekt getuigen en beelden dashboard camera van zwaar ongeluk A2 Breukelen

BREUKELEN > Het TactischVerkeersTeam heeft behoefte aan extra beelden van dashboard camera’s van het ongeluk op de #A2 waarbij een 38-jarige man uit Vianen en een 53-jarige man en vrouw uit Bergen aan Zee om het leven zijn gekomen. Upload hier uw beeldmateriaal

BREUKELEN > Het ongeluk op de A2 tussen Breukelen en Vinkeveen waarbij donderdagmiddag meerdere auto's betrokken waren, heeft het leven gekost aan drie personen. Dat laat de politie weten. Eén persoon raakte gewond.

De crash gebeurde rond 15.30 uur op de snelweg in de richting van Amsterdam. Aanleiding was een automobilist , die via de middenberm op de A2 richting Maarssen op de verkeerde weghelft terecht was gekomen.

Na het ongeval werd de A2 bij Breukelen en Vinkeveen volledig afgesloten. De weg blijft tot na de avondspits dicht. Over de identiteit slachtoffers is niets bekendgemaakt. De politie is nog wel op zoek naar getuigen van het ongeluk. Zij kunnen zich melden via telefoonnummer 0900-8844.

Op RTV Utrecht een verslag van een ooggetuigen. Jan van Dijk was bezig de bewuste automobilist in te halen, toen deze nog op de goede weghelft reed. Dat was op de A2 ter hoogte van Breukelen, in de richting van Utrecht. "Die auto trok ineens naar links. Hij sneed mij dus af, terwijl ik aan het inhalen was." Van Dijk dacht nog dat de automobilist hem gewoon niet had gezien, maar hij bleef naar links gaan, vertelt hij. "Hij ging de vierde baan op, de vijfde baan op, de vluchtstrook op. En toen ging hij zelfs helemaal naar links de berm in. Precies op dat stukje zit geen vangrail tussen de weghelften in. Hij schoot door naar de andere weghelft."

De ooggetuige denkt dat hij nog wel een tot twee kilometer parallel reed met de - inmiddels - spookrijder. "Toen kwam de klap."

1 REACTIE

A.T.Brugman18 oktober 2019 om 0:30

Vreselijk wat een verdriet voor de nabestaanden. Sterkte toegewenst

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden