Donderdag 21 november 2019

NIEUWS Bezoek het Mobiel Media Lab van de Politie in Vleuten

VLEUTEN > Op dinsdag 12 november staat het Mobiel Media Lab van de Politie in Vleuten. Vanaf 12.00 uur tot 17.00 uur is de truck aanwezig op de hoek van de Pastoor Ohllaan/Hindersteinlaan. Medewerkers van Toezicht en Handhaving, Jongerenwerk (JoU) en Veiligheid zijn aanwezig met onder andere informatie over wijkveiligheid en Burgernet

Mobiel Media Lab

Met het innovatieve Mobiel Media Lab test de politie op een laagdrempelige manier haar communicatiemiddelen. De politie staat midden in de maatschappij en heeft op verschillende manieren contact met de inwoners van Nederland. Door in verbinding te staan, te luisteren en vervolgens de middelen te verbeteren, werkt zij, samen met u, aan een veiliger Nederland.

Inhoudsopgave

Wat is het Mobiel Media Lab?

Waarom test de politie haar communicatiemiddelen?

Youtube

Wanneer staat het Mobiel Media Lab in mijn buurt?

Op deze pagina is te zien waar het MML allemaal al is geweest én nog naartoe komt (ingepland).

Kan iedereen meedoen aan onderzoeken in het MML?


Wat is het Mobiel Media Lab?

Het Mobiel Media Lab is een vrachtwagen, die speciaal is aangepast als mobiele onderzoeksruimte. Met deze testtruck rijdt de politie door Nederland om onderzoek te doen naar uw mening over en ervaringen met de verschillende communicatiemiddelen waar de politie gebruik van maakt. Denk hierbij aan de website politie.nl, de Politie app, folders of de social media accounts (Facebook en Twitter). Het Mobiel Media Lab is ingericht met de nieuwste technologiën en bestaat uit een onderzoeksruimte en een interviewruimte. Met deze truck kan de politie makkelijk overal in Nederland onderzoek doen.


Waarom test de politie haar communicatiemiddelen?

De politie maakt gebruik van verschillende communicatiemiddelen met elk een eigen doel en wil met deze middelen graag aansluiting vinden bij uw behoefte. Al jaren krijgt de politie hierbij hulp en advies van speciale burgerpanels. Dat gebeurde op politiebureaus of in wijkcentra. Met het Mobiel Media Lab kan dit overal in Nederland en bereikt de politie dus veel meer mensen.

Het Mobiel Media Lab in Vleuterweide

foto: Vincent Bakker

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden