Donderdag 21 november 2019

NIEUWS Beursmatch Gemeente en Wijkcommissie Breukelen Noord

BREUKELEN > In het kader van de Beursmatch die op 20 juni tijdens de Beursvloer Stichtse Vecht is gesloten tussen de Gemeente Stichtse Vecht en de Wijkcommissie Breukelen Noord heeft een kookploeg van de Gemeente Stichtse Vecht onder leiding van Hans Slaats afgelopen zaterdag een overheerlijk vegetarisch driegangendiner bereid.

Vertegenwoordigers van bedrijven en maatschappelijke organisaties die eveneens een match hadden gesloten met de Wijkcommissie en leden van de Wijkcommissie waren aanwezig met partners, evenals Rietje Beeren, makelaar in betrokken ondernemen en de stuwende kracht achter de Beursvloer Stichtse Vecht.

Voor 27 personen een driegangendiner serveren is geen sinecure, maar de kookploeg was volledig op elkaar ingespeeld en het eten was fantastisch. Zelfs de diehard carnivoren waren enthousiast en bekenden dat ze het vlees totaal niet hadden gemist.

Vooraf tomatensoep en daarna een uitgebreide Surinaamse maaltijd, bestaand uit vegetarische roti en heel veel lekkere bijgerechten: gebakken tempeh, bloemkool, zuur van komkommer en tomaat.

Het diner werd in stijl afgesloten met een nagerecht van een brownie en een trifle. Het was zowel op sociaal als culinair gebied een gedenkwaardige avond en voor herhaling vatbaar.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden