Donderdag 21 november 2019

NIEUWS Het Gouden Stokstaartje LRVDM zoekt een nieuw thuis in 2020

LEIDSCHE RIJN > Bij wie woont wisseltrofee het Gouden Stokstaartje LRVDM in 2020?

We zijn op zoek naar mensen, wijkbewoners vrijwilligers, initiatiefnemers, die onze wijken leuker maken en die met wat ze doen meer verbinding brengen. Wie wil u of jij voorstellen uit Leidsche Rijn, Vleuten of De Meern?

De werkgroep TOOST selecteert de nieuwe persoon in december. Dat doen ze met gegevens die uit de wijk komen, misschien wel van u of van jou. Stuur een mailbericht met het antwoord op deze 3 vragen naar stokstaartje@g-e-i.nl:

1. Wie draagt u voor, in welke wijk(en) is deze persoon actief?

2. Wat heeft deze persoon allemaal gedaan? Wat zijn de bijdragen of activiteiten van deze persoon geweest, om verbinding te maken met mensen en/of te verbinden tussen wijken?

3. Wat is een typische uitspraak of activiteit van deze person?

De inzending moet uiterlijk zaterdag 7 december per mail zijn ontvangen, Compleet antwoord op de drie vragen is een voorwaarde.

Het Gouden Stokstaartje is een wisseltrofee voor initiatiefrijke mensen in onze wijken Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern (LRVDM). Een stokstaartje is sociaal, waakzaam, grappig, actief, energiek, vriendelijk en een harde groepswerker. Dit stokstaartje logeert elk jaar bij iemand anders in Leidsche Rijn of in Vleuten - De Meern. Bij wie logeert het Gouden Stokstaartje in 2020? Bij iemand die is voorgesteld door jou of u, misschien? Doe ook mee!

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden