Dinsdag 10 december 2019

NIEUWS Provincie maakt Zuilense Ring winterklaar

STICHTSE VECHT > Op zaterdag 30 november en op zaterdag 7 december is de provincie Utrecht aan de slag met het winterklaar maken van de Zuilense Ring (N230) tussen Utrecht en Maarssen. Er worden asfaltreparaties uitgevoerd en oneffenheden gladgestreken omwille van de verkeersveiligheid.

De werkzaamheden worden per rijstrook uitgevoerd, zodat het verkeer de werkzaamheden kan passeren en niet omgeleid hoeft te worden. Wel kan er sprake zijn van wat hinder en vertraging.

WERKZAAMHEDEN

De onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd door aannemers- en wegenbouwbedrijf Versluys en betreffen het vlak frezen van de weg, het vullen van scheuren en het aanbrengen van nieuw asfalt op de gerepareerde stukken. Op die manier kan de weg veilig de winter door en is de kans op vorstschade kleiner.

PLANNING EN VERKEERSMAATREGELEN

Versluys voert de werkzaamheden uit op twee zaterdagen, op 30 november en op 7 december, tussen 06:00 uur ’s morgens en 18:00 uur ’s middags.

Zaterdag 30 november, vanaf 06:00 tot 18:00 uur:

Op zaterdag 30 november wordt er gewerkt op het rechtergedeelte van de weg, vanaf de A2 in de richting Utrecht. Voor het verkeer in die richting is er tussen 06:00 en 18:00 uur één rijstrook beschikbaar in plaats van twee. Het verkeer vanaf Utrecht richting A2 ondervindt geen hinder van de werkzaamheden en heeft gewoon twee rijstroken beschikbaar.

Zaterdag 7 december, vanaf 06:00 uur tot 18:00 uur:

Op zaterdag 7 december wordt er gewerkt op het linkergedeelte van de weg, vanaf Utrecht in de richting A2. Voor het verkeer in die richting is er tussen 06:00 en 18:00 uur één rijstrook beschikbaar in plaats van twee. Het verkeer vanaf de A2 richting Utrecht ondervindt geen hinder van de werkzaamheden en heeft gewoon twee rijstroken beschikbaar.

Bij alle wegwerkzaamheden kunnen onvoorziene omstandigheden roet in het eten gooien waardoor de planning aangepast moet worden.

Foto: provincie Utrecht

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden