Donderdag 12 december 2019

NIEUWS Huisje Natuurmonumenten Tienhoven wordt vakantiewoning

TIENHOVEN > Vanaf begin december is de woning van Natuurmonumenten aan Dwarsdijk nummer 10 in Tienhoven te huur als vakantiewoning van buitenleven vakanties. Door een flinke opknapbeurt is het huisje geworden tot een pareltje, gelegen op een idyllisch plekje midden tussen de Tienhovense plassen.

In de jaren ‘60 heeft Natuurmonumenten dit huisje, samen met molen de Trouwe Wachter, aangekocht waarna het huisje verhuurd werd. Na beëindiging van het laatste huurcontract heeft het huisje de bestemming ‘vakantiewoning’ gekregen. Op deze manier wordt de karakteristieke woning duurzaam behouden én kunnen meer mensen van dit mooie plekje genieten.

De vakantiewoning, die de naam ‘Tien’ heeft gekregen, is geschikt voor 2 personen. Het heeft een sfeervolle inrichting en is van alle gemakken voorzien. De woning is omgeven door een boomgaard en een beschut terras met een schuur. Een ideale uitvalsbasis om de mooie natuur van de Tienhovense plassen te beleven door bijvoorbeeld het Vredevoetpad te wandelen of een fietstocht te maken.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden